logo SDGplatform voor duurzame ambities naar meetbare resultaten

Hoe implementeer je de SDG's in jouw organisatie?

De Sustainable Development Goals helpen bij het oplossen van mondiale problemen. Maar hoe vertaal je dat naar jouw onderneming of gemeente? Hoe implementeer je de Global Goals in jouw beleid, bedrijfsvoering en rapportage? Daar kunnen wij je bij helpen. Onze SDG-specialisten dragen bij aan bewustwording, kennisdelen en helpen met nulmetingen, beleidsintegratie, benchmarking en rapportage.

Onze SDG-diensten


We bieden je in samenwerking met onze partners een complete oplossing om de SDG’s zowel voor jouw organisatie als voor je omgeving optimaal te laten werken.

Kennis en

Bewustwording

SDG

nulmeting

Integratie

in beleid

SDG

benchmarking

SDG

rapportage

Resultaat

versnellers

Kennis en bewustwording SDG's

Onze partner Foundation For Global Goals organiseert bijeenkomsten, ronde tafels, expertmeetings en organisatiebezoeken. Niet alleen het Why en How van de Sustainable Development Goals komen aan bod, maar nadrukkelijk ook de vertaalslag van globaal naar lokaal. 

Nulmeting SDG's

Een SDG-implementatiespecialist brengt samen met jouw team in kaart aan welke Global Goals jouw bedrijf of gemeente al werkt en wat de impact is. Met een integrale blik ontdek je dat er al meer gebeurt dan je denkt.

SDG-integratie in beleid

Onze SDG-beleidsexperts helpen jouw bestuur met het integreren van de Global Goals in je beleid. Voorkom dat de Sustainable Development Goals een losstaand duurzaamheidsverhaal worden en werk mee aan de transformatie naar een purposegeleide, waardegedreven organisatie.

SDG-benchmarking 

Samen met onze partners bieden we een toolkit om te bepalen waar jouw organisatie staat ten opzichte van anderen. Hoe goed scoor jij op individuele doelen en op de zeventien doelen als geheel? De antwoorden helpen je bij het positioneren van je organisatie en het maken van beleid.

SDG-rapportage

Samen met de experts van onze partners helpen we je bij het meten en zichtbaar maken van impact. We integreren de SDG’s in je periodieke rapportages, of liever nog: we nemen de Global Goals als uitgangspunt.

SDG-resultaatversnellers

Wil je van ambitie naar impact en werk maken van de Global Goals? Dan vind je in onze SDG-koffer bewezen formules met meetbare impact op de afzonderlijke en gecombineerde SDG’s. We ontzorgen je bij de implementatie en dragen kennis over.

MEER IMPACT

Met de Global Goals als leidraad bereiken we samen meer impact.

DEZELFDE TAAL

Met een gemeenschappelijke taal werken we beter samen.

TOEKOMSTBESTENDIG

Met de Global Goals als basis ben je beter voorbereid op de toekomst.

Deze website maakt gebruik van cookies. Door te klikken op "Accepteren" gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.

Accepteren