logo SDGplatform voor duurzame ambities naar meetbare resultaten

Proclaimer

Welkom op de website van het SDG-platform. Het SDG-platform betracht uiterste zorgvuldigheid bij het opstellen, plaatsen en verspreiden van de informatie op deze website. Tevens wordt er grote zorgvuldigheid betracht bij de samenstelling van achtergronddocumenten. Ondanks onze voortdurende aandacht voor de kwaliteit bestaat de mogelijkheid dat informatie is verouderd. Mocht u toch onvolkomenheden of onjuistheden aantreffen, meldt dit dan vooral via het contactformulier op de website. 

 

Het SDG-platform behoudt zich het recht voor de informatie op de website te herzien zonder aankondiging. In geen enkel geval is het SDG-platform aansprakelijk voor enig directe of indirecte schade die voortkomt uit of verband houdt met het gebruik van de informatie op deze website. Afbeeldingen en teksten op deze website zijn beschermd met auteursrecht en vrij te gebruiken, mits goede bronvermelding wordt toegepast.

 

Door de website te bezoeken en/of de op deze website aangeboden informatie te gebruiken, wordt er ingestemd met deze proclaimer, het gebruik van het intellectuele eigendom en de privacysettings.

 

Informatie, suggesties voor verbetering en andere berichtgevingen die het SDG-platform ontvangt naar aanleiding van de website worden als niet-vertrouwelijk beschouwd en kunnen als bedoeld door het SDG-platform gebruikt worden zonder dat daar toestemming voor nodig is.

Deze website maakt gebruik van cookies. Door te klikken op "Accepteren" gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.

Accepteren