logo SDGplatform voor duurzame ambities naar meetbare resultaten

Een SDG-koffer vol

met Resultaatversnellers

Wil je werk maken van verduurzaming? En ben je op zoek naar de bewezen formules om op verantwoorde wijze impact te maken? Kies dan voor ons Resultaatversnellers. Voor iedere SDG-doelstelling hebben we de beste oplossingen geselecteerd. 

Resultaatversnellers: bewezen duurzame oplossingen voor gemeenten en ondernemingen | SDG-platform


  • Bewezen duurzame oplossingen
  • Voor iedere SDG-doelstelling
  • Implementatie op maat
  • Met gegarandeerde impact
  • En lokale samenwerking 


Wij zijn er zowel voor overheden als voor ondernemingen die werk willen maken van verduurzaming. Beide groepen bieden we een SDG-koffer met zorgvuldig geselecteerde oplossingen, de Resultaatversnellers. Samen met onze klanten kiezen we de meest geschikte Resultaatversneller en implementeren die op maat. Doordat we onafhankelijk zijn en niet gehinderd worden door interne organisatorische uitdagingen komen we sneller tot resultaat. En zo helpen we iedereen die van groene dromen nu écht werk wil maken.  

BEWEZEN FORMULES

In onze SDG-koffer zitten uitgekiende Resultaatversnellers: bewezen oplossingen die maximaal bijdragen aan meerdere SDG-doelstellingen gelijktijdig.

VOOR IEDERE SDG

Voor alle SDG-doelstellingen selecteren we formules met de meeste impact. Bijna alles resultaatversnellers leveren impact op voor meerdere Global Goals gelijktijdig. 

IMPACT GARANTIE

Samen met onze partners leveren we integrale oplossingen met impact, implementeren deze op maat, borgen kennis en dragen deze over. 

SDG-adviesdiensten

Kennis en

Bewustwording

SDG

benchmarking

SDG

nulmeting

SDG

rapportage

Integratie

in beleid

Resultaat

versnellers

Deze website maakt gebruik van cookies. Door te klikken op "Accepteren" gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.

Accepteren